Ekrem İmamoğlu'ndan CHP'de Kurultay öncesi ilk mesaj

Ekrem İmamoğlu'ndan CHP'de Kurultay öncesi ilk mesaj

CHP'nin yeni Genel Başkanının belirleneceği Kurultay öncesi Divan Başkanı olarak görev yapacak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı. X hesabından bir mesaj yayınlayan İmamoğlu paylaşımına 'Demokrasi şöleni' notunu düştü.

CHP'de yarın (4 Kasım) ve pazar günü (5 Kasım) 38. Olağan Kurultay düzenlenecek. Kritik Kurultay öncesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan gelen paylaşım dikkat çekti.

Kurultayda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Divan Başkanı olarak görev alacak.

'DEMOKRASİ ŞÖLENİ HALİNDE GEÇECEK'

X hesabından Kurultay öncesi bir mesaj yayınlayan İmamoğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayımızın hazırlıklarını, görevli milletvekili arkadaşlarımızla birlikte inceledik. Demokrasi şöleni halinde geçecek kurultayımızın en sağlıklı ve disiplinli şekilde sürmesi için çaba harcayan herkese teşekkür eder, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Öte yandan; "İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı" sloganıyla Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek Kurultay'da ilk gün genel başkan, ikinci gün Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimi yapılacak.

CHP'de Genel Başkanlık için ismi geçen Ekrem İmamoğlu'nun konuyla ilgili sorulara "değişim"i işaret ederek "Benim aday olduğum tek şey var... Ülkemizde, aynı İstanbul'da olduğu gibi büyük bir değişim" cevabıyla dikkat çekmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN