El Nino mevsimleri de değiştirdi! Eylül ayı artık sonbahar değil: Meteoroloji duyurdu

El Nino mevsimleri de değiştirdi! Eylül ayı artık sonbahar değil: Meteoroloji duyurdu

Meteoroloji duyurdu! El Nino mevsimleri de değiştiriyor. Eylül ayı artık sonbahar gibi yaşanmayacak. Sıcaklardan bunalanlara üzücü haber geldi. Mevsimler adeta tersine döndü! Bir ay daha…

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Eylül ayı için hava değişikliği hakkında önemli bilgiler paylaştı. Bunaltan yaz günlerinin ardından rahatlatan serinlik yolda. Sıcakların sona geldiğini belirten Kerem Ökten havanın 5 derece düşeceğini söyledi.

1 EYLÜL İTİBARIYLA…

el-nino-nedir-ne-demek-el-nino-ne-zaman-gelecek-el-ninonun-anlami-ne-iste-yaniti-el-nino-nedir-el-nino-tv7k.jpg

Bu değişimin sadece mevsimsel bir olay olduğunu söyleyen Kerem Ökten “Serinleme başlıyor. 1 Eylül itibariyle 1.500 metre yukarıdaki hava sıcaklığı 5 derece düşecek. Bu durum bunaltıcı havayı kıracak. Eylül ayının karakteristiğini biliyorsunuz. Sıcaklık dalgalanmaları sıkça görülür...” paylaşımında bulundu.

ARTIK ÜÇ MEVSİM YAŞANACAK

f4wibiew8aeyd0b.jpg

Kerem Ökten bu paylaşımının ardından hava durumunun alışılagelmiş düzeninden sapmaya başladığına dikkat çekti. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten mevsimlerin üçe düştüğünü “Ağustos'un yarısı Yaz yarısı Kış sözü bozuldu. Artık Haziran ayı İlkbahar, Eylül ayı Yaz mevsimi gibi oldu...” şeklinde ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN