Elazığ'da hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Elazığ'da hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Elazığ'da hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı. Ambulansın takla atarak durabildiği kazada 2'si sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı.

Elazığ Yazıkonak beldesi Organize Sanayi Bölgesi kavşağında H.K. idaresindeki 23 AAT 137 plakalı ambulans ile sürücüsü öğrenilemeyen 23 DU 323 plakalı otomobil çarpıştı.

9506287

Çarpmanın etkisiyle ambulans, takla atarak durabildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

9506286

Meydana gelen kazada 2'si sağlık çalışanı olmak üzere 5 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

9506288

Polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

9506289

Öte yandan; bayram tatilinin ilk üç gününde meydana gelen trafik kazalarında 22 kişi hayatını kaybetti, 4 bin 43 kişi ise yaralandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN