Eldiven ve botları hazırlayın! Türkiye kara gömülecek: İstanbul'dan başlayacak Ordu, Giresun, Tokat, Trabzon, Sivas, Erzurum...

Eldiven ve botları hazırlayın! Türkiye kara gömülecek: İstanbul'dan başlayacak Ordu, Giresun, Tokat, Trabzon, Sivas, Erzurum...

Türkiye kara gömülmeye hazırlanıyor! Eldivenlerinizi, botlarınız, kışlıklarınızı hazırlayın… Önce İstanbul’dan başlayıp Ordu, Giresun, Tokat, Trabzon, Sivas, Erzurum ve daha nicesine gümbür gümbür geliyor… Bu kış oldukça sert geçecek.

Ülkemizde son yılların en sıcak yaz ayları yaşanırken termometreler her geçen gün yeni rekorlarla tazeleniyordu. Milyonlarca vatandaş sıcaklardan doğrudan etkilenirken hastaneler bile sıcaktan etkilenenlerle dolup taştı. Şimdi de kış aylarına ilişkin yeni uyarılar gelmeye başladı. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten üstüne basa basa uyardı! Hazırlıklı olun, beklenen kış geliyor…

KIŞ ÇOK SERT GELİYOR

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sık sık sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla hava durumuna ilişkin bilgilendirmelerde bulunuyor. Son yaptığı paylaşımda ise Türkiye’ye karın geldiğini açıkladı. Kış severlere müjde! Kışlıklarınızı hazırlayın.

kar.jpg

AĞIR KIŞ KOŞULLARI SÖZ KONUSU

Kerem Ökten, yaptığı son paylaşımda ülke genelinde normallerin üzerinde kar beklentisi olduğunu söyledi. Özellikle de ülkenin bazı bölgelerinde ağır kış koşullarının söz konusu olduğunu dile getirdi.

Ökten, yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi:

“İngiliz modeli Ukmo, Türkiye'yi kara gömmüş. Ülke genelinde normallerin üzerinde kar bekliyor. Özellikle İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu, Karadeniz'in iç kesimlerine ağır Kış koşulları bekliyor. Marmara bölgesi de (İstanbul dahil) normallerin üzerinde...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN