Emekli maaşına seçim piyangosu vurdu! Böyle zam görülmedi

Emekli maaşına seçim piyangosu vurdu! Böyle zam görülmedi

Seçim vaadi arasında yer alan emekli maaşlarında yeni dönem başlıyor. 7.500 lira olan en düşük emekli maaşı için rakamlar netleşti. SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan müjdeli haber geldi.

7.500 lira olan en düşük emekli maaşına yeni düzenleme geliyor. 2. zam yapılması beklenen emekli maaşlarında rakamlar da netleşti. SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan flaş rakamlar geldi. İşte en düşük emekli maaşının çıkacağı rakam

3590942-80e7711eabaed1f6eb1f67d7e20a261b-1366x1366.jpg

EMEKLİLERE SEÇİM MÜJDESİ GELEBİLİR

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan SGK uzmanı Özgür Erdursun, 7.500 lira olan en düşük emekli maaşına ne kadar zam yapılacağını paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu işçilerine yüzde 45 zam müjdesini vermişti. Bunun üzerinden değerlendirme yapan Erdusun, çarpıcı oranlar veridi.

EMEKLİ MAAŞINA YENİ AYAR

Gözler temmuz ayında yapılacak olan emekli, memur ve asgari ücret zammına çevrildi. Erdursun konuya dair bir sosyal medya paylaşımı yaptı. En düşük kamu işçisi maaşının 15.000 lira olduğunu hatırlatan Erdursun, 1 Temmuz'da asgari ücretin 12.500, en düşük emekli aylığının da 10.000 lira olacağı, çok baskı olursa asgari ücrete yakın bir rakamı bulacağını da belirti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN