Emekli olanlar koşa koşa o şehirlere gidiyor! Hem sakin hem doğal hem de ucuz… Gitmeyen bin pişman

Emekli olanlar koşa koşa o şehirlere gidiyor! Hem sakin hem doğal hem de ucuz… Gitmeyen bin pişman

Emekliliğe ayrılanlar koşa koşa o illere gitmeye başladı! Resmen anında göç ediyorlar… Hem sakin hem doğal hem ucuz olan o şehirler resmen bir numaralı seçenekler arasına girdi. Gitmeyen herkes bin pişman oluyor.

Çoğu insanın emekli olduktan sonraki en büyük hayali güzel, sakin ve huzurlu küçük şehirlere yerleşmektir. En önem verilen nokta ise şehirlerin diğerlerine oranla daha ucuz olmasıdır. Şimdilerde ise emekli olan herkes koşa koşa o illere gidiyor. Hem huzurlu yaşamın tadını çıkarıyorlar hem de emekli aylıklarının…

ARAŞTIRMALAR KANITLADI

Yapılan bazı araştırmalara göre Türkiye’de emekli olan birçok vatandaş ilk olarak o 7 ile gitmeyi tercih ediyor. En çok göç edilen illerin ortak özellikleri arasında ise huzurlu ve sakin olmaları yer alıyor. Birçok kişinin emekli olunca sakin bir hayata başlama arzusu bu illerden geçiyor. İşte emekli olunca en çok gidilen iller…

MUĞLA

mugla.jpg

Ülkemizin güneybatısında yer alan Muğla, eşsiz güzellikleri, sakin kasabaları ve muazzam deniz kenarları ile tercih edilen iller arasında yer alıyor. Hem sıcak sevenlerin tercihi hem de doğa severlerin tercihi olan Muğla’nın özelliklede bazı kasabaları resmen emekliler için yapılmış.

ANTALYA

antalya.jpg

Türkiye’nin en güzel şehirleri arasında yer alan, Akdeniz’in gözbebeği Antalya, hem doğal güzellikleri ile hem de tarihi yapılarından dolayı sadece turistlerin uğrak yeri değil emeklilerin de tercihleri arasında yer alıyor.

AYDIN

aydin.jpg

Ege Bölgesi’nin vazgeçilmez illerinden biri olan Aydın, tam emeklilik yaşanacak bir il. Doğal güzellikleri ve hoş kasabaları ile ömrünüzün geri kalanını orada huzur içinde geçirebilirsiniz.

BURSA

bursa.jpg

Hem tarihi yapıları ile hem de eşsiz manzaraları ile Bursa emekli şehirlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Sıcak iklimi ve kültürel mirası ile emeklilerin canı bu şehirde asla sıkılmaz.

ÇANAKKALE

canakkale.jpg

Tarihin resmen buram buram koktuğu Çanakkale, birçok emeklinin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Üstelik sıcak ikilimi ile de yaz kış rahat edebileceğiniz bir yer. Her geçen gün hem kültürü hem de doğal güzellikleri ile dolup taşmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN