Emekliler artık o 2 faturayı ödemeyecek! Bunu Avrupa bile yapmaz ama o ilimiz yaptı, müjdeler olsun

Emekliler artık o 2 faturayı ödemeyecek! Bunu Avrupa bile yapmaz ama o ilimiz yaptı, müjdeler olsun

Emeklilerin geçim sıkıntısıyla mücadele ettiği bir ilde sevindirici bir gelişme yaşandı. Karabük Belediyesi, emeklilerin yükünü hafifletmek amacıyla önemli bir adım attı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, geçtiğimiz günlerde kentte yaşayan emeklilerin toplu taşıma ve su kullanımından ücretsiz olarak faydalanacaklarını duyurmuştu. Bu kararın oylanması için belediye meclisi olağanüstü toplandı ve karar oybirliğiyle kabul edildi.

Ayrıca, Karabük’ün Safranbolu ilçesinde de emeklilere yönelik bir adım atıldı. Safranbolu Belediyesi, Belediye İş Sendikası ile yaptığı Toplu İş Sözleşmesi sonucunda belediye işçilerinin maaşlarına yüzde 87 oranında zam yapıldı ve en düşük işçi maaşı 25 bin TL olarak belirlendi.

img-1838.jpeg

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yaptığı açıklamada, ekonomik krizin her kesimi etkilediğini ve belediye personelinin biraz olsun rahatlaması için çalıştıklarını belirtti.

Bu kararlar, emeklilerin yaşadığı maddi zorlukları bir nebze olsun hafifletecek ve onlara destek olacak. Karabük Belediyesi ve Safranbolu Belediyesi, emeklilerin haklarını korumak ve yaşam standartlarını iyileştirmek adına örnek bir adım atmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN