Emekliler bu habere çok sevinecek! O banka promosyonları arşa çıkardı… Sadece o tarihte katılanlar alabilecek

Emekliler bu habere çok sevinecek! O banka promosyonları arşa çıkardı… Sadece o tarihte katılanlar alabilecek

Milyonlarca emekli vatandaşın yararlandığı promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Her banka emekli müşterilerine kendi kampanyalarını sunarken, o bankadan müjde yağdı. Promosyonları resmen arşa çıkardı. İşte güncel promosyon rakamları…

Her banka kendi bünyesinde müşteri çekebilmek için farklı kampanyalarla gündeme geliyor. Özellikle de emekli promosyon kampanyaları ile müşteri çekmek isteyenler sık sık promosyon tutarlarını güncelliyor. Bu kapsamda ING Bank, keşke emekli promosyon rakamlarını güncellediğini açıkladı. İşte yeni rakamlar…

yeni-proje-26.jpg

ING BANK’TAN YENİ PROMOSYON

Medyatava’da yer alan habere göre, eğer maaşınızı ING Bank’a taşırsanız 8.500 liraya kadar nakit promosyon alabilirsiniz. Bu kapsamda aylık gelire göre bankanın verdiği promosyonlar ise şöyle:

3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar ise 5.100 TL,

3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası ise 5.950TL,

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası ise 7.650 TL,

10.000 TL ve üzeri ise 8.500 TL nakit promosyon.

yeni-proje-4-004.jpg

3 YIL TAAHHÜT ZORUNLULUĞU

Söz konusu promosyonlardan yararlanabilmek için yalnızca maaşı bankaya taşımak yetmiyor. Bunun yanı sıra emekli maaşının 3 yıl boyunca o bankada kalma şartını kabul etmeniz gerekiyor. Ayrıca promosyon ödemesinden yararlanmak için herhangi bir ürün koşulu da bulunmuyor.

Ayrıca bankanın yap yaptığı açıklamalarda önemli bir konuya değinilerek şunlara yer verildi:

“Kampanya 13 Mart 2023 – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN