Emekliler gözünüz aydın! Tam 29 bin TL’ye çıkarıldı

Emekliler gözünüz aydın! Tam 29 bin TL’ye çıkarıldı

Bankacılık sektöründe promosyon rekabeti giderek alevleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamu bankaları için promosyon ödemelerinin artırılması yönündeki açıklamalarının ardından, özel bankalar da promosyon miktarlarını yükseltme yoluna gitti. Kamu bankalarının belirlediği 8 bin ile 12 bin lira aralığındaki promosyon alt limitlerinin üzerine çıkarak, özel bankalar promosyonları neredeyse 20 bin TL’ye ulaştırdı.

Emeklilere yönelik promosyon ödemeleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmekte ve özel bankalardan gelen yeni promosyon haberleri merakla beklenmekte. Bu bağlamda, Yapı Kredi Bankası’nın açıkladığı yeni promosyon miktarları dikkat çekici bir gelişmeyi ortaya koyuyor.

Yapı Kredi Bankası, Bursa’nın Kestel ilçesindeki Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları için oldukça cazip bir promosyon kampanyası başlattı. Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No’lu Kestel şubesi ile yapılan anlaşma kapsamında, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına 29 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu.

img-5104.jpeg

Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No’lu Kestel Şubesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, maaş anlaşmasına ek olarak yapılan protokolle, daha önce 10 bin TL olarak alınan promosyon ödemesine ek olarak 19 bin TL daha ekleneceğini ve bu sayede çalışanlara toplamda 29 bin TL promosyon ödeneceğini bildirdi.

Bu gelişme, özellikle eğitim sektöründe çalışanlar için önemli bir finansal destek olarak görülüyor ve bankalar arasındaki promosyon rekabetinin yeni boyutlar kazandığını gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN