Emeklilik vaadiyle 30 milyon TL'lik vurgun! Onlarca kişiyi tuzağına düşürdü, sizin de başınıza gelebilir

Emeklilik vaadiyle 30 milyon TL'lik vurgun! Onlarca kişiyi tuzağına düşürdü, sizin de başınıza gelebilir

Başta emeklilik olmak üzere icralık ucuz araç ve faiz yoluyla para kazanmak vaatlerle onlarca kişiyi dolandıran şüpheli şahsın tezgahı bozuldu. İşte detaylar...

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde yaklaşık 30 kişi, motosiklet satmak, emeklilik, icra yoluyla satılan araçları alıp satarak kar ve faiz yoluyla para kazanmak vaatleri ile dolandırıldı. Mağdur olan vatandaşlar, Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

30 KİŞİYİ 11 MİLYON TL DOLANDIRDI

Polis şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda polis şüphelilerin U.A. ve F.S. olduğunu tespit etti. Dolandırıcılar U.A. ve F.S.'nin 30 kişiyi 11 milyon TL dolandırdığı tespit edildi.

İSTANBUL'DA YAKALANDI

Polisin sıkı takibi sonucu şüphelilerden U.A., İstanbul Büyükçekmece'de yakalandı. Gözaltına alınarak Gelibolu'ya getirilen U.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

gelibolu-emeklilik-vaadiyle-dolandiricilik.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN