EMG 3 farklı ilde istihdam sağlıyor! En az ilkokul mezunu personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

EMG 3 farklı ilde istihdam sağlıyor! En az ilkokul mezunu personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

Emniyet Genel Müdürlüğü kapsamında yapılacak kamu işçisi alımı için ilanlar yayınlandı. 26 Mayıs 2023 tarihinde yayınlanan ilan kapsamında 3 farklı ilde personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte Emniyet Genel Müdürlüğü Personel başvuru detayları…

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İŞKUR aracılığıyla yeni personel alımı yapılacağını duyurdu. 26 Mayıs 2023 tarihinde yayınlanan ilan doğrultusunda EGM bünyesinde farklı alanlarda istihdam sağlanacağı belirtildi. 3 ilde ve farklı kadrolarda yapılacak alımlar hakkında araştırmalar devam ediyor. İŞKUR üzerinden yapılacak alımlar için en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği belirtildi. İşte Emniyet Genel Müdürlüğü Personel başvuru detayları…


EGM’DEN YENİ İSTİHDAM ALANI

Birçok kurum güncel ilanlarını yayınlarken detaylarda merak ediliyor. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımları kapsamında EGM detayları paylaştı. Top başvurular kapsamında istihdam sağlanacak alanlar merak edilirken hangi illerde alım yapılacağı da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

egm-personel.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sağlanacak personel alımları kapsamında adayların belirli şartları sağlaması gerekiyor. 26 Mayıs 2023 tarihinde başlayan alımlar kapsamında adaylardan istenen şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • 18 yaş üstü olması,
  • En az ilkokul mezunu olması,
  • Adli sicil belgesinin temiz olması şartlarının sağlanması istenilecek.
  • Belirtilen şartlara ek olarak adaylardan hijyen belgesine sahip olmasını istenmektedir. Belgeye sahip olan adaylar avantaj sağlayacak.

HANGİ ŞEHİRLERDE ALIM YAPILACAK?

EGM bünyesinde yapılacak personel alımları kapsamında 3 farklı ilde alım yapılacağı duyuruldu. Adaylar hangi illerde alım yapılacağı hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Emniyet Genel Müdürlüğü Tekirdağ ve Kayseri illeri olmakla birlikte Muğla'nın Fethiye ilçesinde de personel alımı yapılacağını duyurdu.

garson.jpg

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Tekirdağ Kayseri ve Muğla'da yapılacak personel alımları için detaylar paylaşıldı. Muğla Fethiye Polis Evi işletmeciliği kapsamında yapılacak alımlarda 1 servis komisi ve 1 mutfak görevlisi alımı yapılacağı belirtildi. Adayların 29 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor.


Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü kapsamında yapılacak personel alımları kapsamında 3 garson alımı yapılacağı belirtildi. Adayların 29 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor.


Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü kapsamında 3 aşçı, 4 garson, iki bulaşıkçı ve 2 temizlik görevlisi alımı yapılacak. Adayların 30 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN