Emniyet Genel Müdürlüğü 3 ilde personel alımı yapacak! Saatler önce duyuruldu: 18 yaş üstüne müjde

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 ilde personel alımı yapacak! Saatler önce duyuruldu: 18 yaş üstüne müjde

Personel alımlarına Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bir yenisi daha eklendi. Personel alım ilanı ile kamu işçisi alacağına dair açıklamalar yaptı. Bugün itibariyle yapılan duyuruda Emniyet Genel Müdürlüğü'nde (EGM) çalışmak üzere kamu işçisi alımları yapılacak. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar...

EGM BÜNYESİNE ALIMLAR BAŞLADI

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından güncel personel alım ilanı paylaşıldı. Bünyesine kamu işçisi alımlarına dair paylaştığı ilan ile 26 Mayıs 2023 tarihi ile Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) alımları duyurdu. EGM farklı kadrolarda kamu işçileri alımlarını başlattığını açıkladı.

Ülke genelinde yapılacak olan alımlar farklı departmanlar ve kadrolarda yer alacağı belirtildi. Emniyet genel Müdürlüğü tarafından yapılacak alımların İŞKUR üzerinden yapılacağının altı çizildi. Ayriyeten başvuru yapacak olan adaylar için bazı şartlar yer alıyor. Başvuru yapacak olan adayların en az ilokul mezunu olması gerektiği belirtiliyor. Peki başvuru şartları neler?

70035.jpg

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

İŞKUR üzerinden paylaşılan Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçisi alımları için başvuru süreci başladı. İlanın paylaşılmasıyla birlikte başvuru sürecinin 4 gün süreceği bilgisi verildi. EGM yetkilileri tarafından başvuru yapacak olan adaylarda aranan şartlar açıklandı. Başvuru için adaylarda aranan şartlar ise şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • En az 18 yaşında olmak,
  • Adayların en az ilkokul mezunu olası,
  • Adli sicil belgenizin temiz olması,
  • Şartlara ek olarak başvuruda bulunan adaylardan Hijyen Belgesinin olması durumunda ek şans verileceğini ifade etti. İşçi alımları Tekirdağ, Kayseri ve Fethiye şehirlerinde gerçekleşeceğini duyuruldu.

bpo-solutions.jpeg

BAŞVURU TARİHİ VE DETAYLARI

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak olan alımların İŞKUR üzerinden yayınlandığı duyuruldu. Kumu işçisi alımları Tekirdağ, Kayseri ve Muğla (Fethiye) illerimizden yapılacağı açıklandı. EGM işçi alımları için başvurular başladı. Muğla için son başvuru tarihi 29 Mayıs olarak Polis Evi İşletmeciliği, 1 servis komisi ve 1 mutfak görevlisi alınacağı duyuruldu.

Tekirdağ için 3 garson alınacağı ilan detaylarında yer aldı. Kayseri için son başvuru tarihi bugün olmasıyla birlikte Kayseri İl Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 3 aşçı, 4 garson, 2 bulaşıkcı ve 2 temizlik görevlisi alımı yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN