En mutlu günleri zehir oldu! Düğün salonu boks ringine döndü: O anlar kamerada

Sakarya'da bir düğün salonunda kaydedilen görüntüler boks ringini aratmadı! En mutlu günleri zehir oldu! Kavga anı anbean kameraya yansıdı.

Sakarya'nın Erenler ilçesindeki bir düğün töreninde yaşanan kavga, taraflar arasında çıkan anlaşmazlık sonucu gergin bir atmosfer oluşturdu. Tabakhane Mahallesi'nde bulunan düğün salonunda meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden başlayan tartışma hızla büyüyerek kavgaya dönüştü.

Taraflar arasındaki gerginlik giderek artarken, kavgada tekme ve yumrukların havada uçuştuğu görüldü. Olayın şiddetlenmesi üzerine çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmasıyla birlikte, polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Polis ekipleri, kavgaya karışan tarafları güçlükle ayırarak durumu kontrol altına almaya çalıştı. Ancak, kavganın şiddeti ve yoğunluğu nedeniyle müdahale etmek zor oldu. Olay anları, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilerek sosyal medyada da paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN