En Ucuz Ayçiçek Yağı Hangi Markette? İşte ŞOK, A101, BİM ayçiçek yağı fiyatları

En Ucuz Ayçiçek Yağı Hangi Markette? İşte ŞOK, A101, BİM ayçiçek yağı fiyatları

Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim! Haftanın başlamasıyla beraber ekonomik market zincirleri ayçiçek yağ fiyatlarında indirim uygulamaya başladı. Birçok vatandaş tarafından merak edilen ayçiçek yağı fiyatları A101, BİM ve ŞOK gibi marketlerde kampanyalı olarak satışa çıktı. Peki en ucuz ayçiçek yağı fiyatı ne kadar? En uygun ayçiçek yağı hangi markette? İşte ayrıntılar...

Ülkemizde yaşanan ekonomik dalgalanmalar nedeniyle artış gösteren enflasyon, gıda ürünlerini de oldukça etkiledi. Özellikle ayçiçek yağında inanılmaz fiyat artışları görülürken vatandaş indirimli yağ derdine düştü.

Son zamanlarda en çok araştırılan konular arasında yer alan en ucuz ayçiçek yağı fiyatları, ekonomik market zincirleri tarafından indirimli olarak satışa sunuluyor. Piyasadaki ayçiçek yağları zam üstüne zam yaşarken, vatandaş indirimli ayçiçek yağını en ucuz nerden alabileceğini düşünüyor. Buna neden bu haberimizde sizlerle ekonomik marketlerin satışa çıkardığı en ucuz ayçiçek yağlarını sizler için derledik.

BİM'DE AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

BİM'in uygulamış olduğu indirimlerden önce ayçiçek yağı fiyatları şöyle;

5 lt Biryağ Ayçiçek Yağı 165 TL
5 lt Sole Ayçiçek Yağı 145 TL
2 lt Sole Ayçiçek Yağı 59.68 TL
1 lt Sole Ayçiçek Yağı 39.22 TL

BİM'in yapmış olduğu indirimlerden sonra marketlerde yer alan stoklar kapsamında fiyatlar tekrardan güncellenerek 145 TL'den satılmaya devam etti. Fakat BİM'in satışa sunduğu bu fiyatlar farklı marketlere göre yine ucuz fiyatlar olarak ön plana çıktı. Marketlerin markalarına göre değişen yağ fiyatları 145 liradan başlayarak 500 liraya kadar yükselebiliyor.

A101 AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

A101'in uyguladığı kampanyalı ayçiçek yağları da diğer marketlere göre hala en ucuz olarak ön plana çıkıyor. İşte çok merak edilen A101 ayçiçek yağı fiyatları.

Biryağ Ayçiçek Yağı 1 Litre 47,90 TL
Biryağ Ayçiçek Yağı 2 Litre 89,50 TL
Yudum Ayçiçek Yağı 4,5 Litre 176,90 TL
Komili Ayçiçek Yağı 5 Litre 165,00 TL
Ayçiçek Yağı 1 Litre Komili 47,90 TL
Komili Ayçiçek Yağı 2 Litre 89,50 TL
Vera Ayçiçek Yağı 1 Litre 32,50 TL
Vera Ayçiçek Yağı 2 Litre 64,50 TL
Yudum Ayçiçek Yağı 1 Litre 30,90 TL

ŞOK MARKET AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

Birçok gıda ürününde kaçırılmayacak fırsatlar sunan ŞOK'un güncellenen ayçiçek yağı fiyatlarıda indirimli olarak vatandaşın karşısına çıkıyor. Peki ayçiçek yağı fiyatları ŞOK'ta ne kadar? İşte indirimli ŞOK ayçiçek yağı fiyatları.

Evin Ayçiçek Yağı 1 Litre 33.45 TL
Evin Ayçiçek Yağı 2 Litre 66.45 TL
Evin Ayçiçek yağı 5 Litre 149.90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN