En ucuz protein kaynağıydı! Ona da zam geldi: Artık raflarda o fiyatları göremeyeceksiniz

En ucuz protein kaynağıydı! Ona da zam geldi: Artık raflarda o fiyatları göremeyeceksiniz

En ucuz protein kaynağına zam! Özellikle sporla ilgilenenler üzülecek! Zamların ardı arkası kesilmiyor! Bu kez de kahvaltıların olmazsa olmazına zam geldi. Artık raflarda o fiyatları göremeyeceksiniz...

En ucuz protein kaynağı olarak görülen, sporla ilgilenenlerin olmazsa olmazı olan yumurtaya zam geldi. Üretim maliyetlerinin hızla yükselmesi, çiftçilerin bu maliyetleri karşılayabilmek adına fiyatları artırmalarını zorunlu hale getirdi.

YUMURTA FİYATLARINA NEDEN ZAM GELDİ?

Yumurta fiyatları arttı

Yumurta üretiminde kritik öneme sahip olan yem ve enerji maliyetlerindeki artış, fiyatlara doğrudan yansıdı. Özellikle yem fiyatlarının yükselmesi, üreticilerin maliyetlerini karşılamakta zorlanmasına neden oldu. Bu durum, üretimden tüketiciye kadar tüm aşamalarda yumurta fiyatlarının yükselmesine yol açtı.

YUMURTA NE KADAR OLDU?

Zam Haber'in paylaşımına göre, yumurta fiyatlarına raflarda 6-10 TL arasında artış bekleniyor. Artan yumurta fiyatları tüketicilerin bütçelerini zorlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN