En yüksek promosyonu bu bankalar veriyor! Emekli promosyonlarında büyük gelişme: Promosyonda ödemelerinde EYT ayarı

En yüksek promosyonu bu bankalar veriyor! Emekli promosyonlarında büyük gelişme: Promosyonda ödemelerinde EYT ayarı

Emekli promosyonlarında yapılan güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. EYT yasasının yürürlüğe girmesi ve en düşük emekli maaşına zammın gelmesiyle birlikte promosyonlar yeniden gündemde. Bankalar arasında yaşanan rekabetin hız kazanmasına neden olan gelişmeler ile birlikte güncel promosyon ödemeleri paylaşıldı. Gelişmeler üzerine

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA NİSAN GÜNCELLEMESİ!

Emekli promosyonlarındaki gelişmeler hızla büyüyor. EYT'lilerin ve en düşük emekli maaş gelişmesi ile birlikte güncellemeler de hız kazandı. Bankalar arasında yaşanan rekabet her geçen gün artmaya devam ediyor.

EYT'lilerin maaş bağlama işlemlerinin başlamasıyla birlikte piyasadaki promosyon rekabeti güncellendi. İlk etapta 2 milyon 250 bin çalışanın EYT kapsamından faydalanacağı açıklandı.

Emekli vatandaşları kendi bünyesine çekmek isteyen bankalar ise nisan ayına özel promosyonlarını paylaşıyor. Aydan aya yenilenen promosyon ödemeleri için nisan ayı oldukça kritik.

1527527.jpg

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ

Akbank tarafından verilen emekli promosyonları nisan ayı ile birlikte duyuruldu. Emekli maaşını Akbank üzerinden alan emeklilere 7 bin TL'ye varan promosyon ödemesi ve ek olarak 1.500 TL chip-para ödemesi yapılıyor.

Toplamda ise 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılıyor. 1 Mart 2023 tarihi ile 30 Nisan 2023 tarihleri arasında SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emekli maaşını Akbank'a taşıyarak 3 yıl boyunca Akbank'tan maaş alacağına dair taahhüt veren vatandaşlara promosyon ödemesi yapılacak.

s-c3a1eff09ecb72a42281f85dfa215106b35e2768.webp

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ

Garanti BBVA ise promosyon ödemelerini nisan ayı ile birlikte güncelleyen bankalar arasında yer alıyor. Ek ödemelerle 8 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor. Ayriyeten prim borcu olan vatandaşlara 1,69 oranında faiz imkanı sağlıyor.

denizbank-para-cekilebilir-mevduat-hesabi.webp

DENİZ BANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ

Deniz Bank tarafından yapılan güncelleme ile birlikte SGK emekli maaşını DenizBank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağına dair taahhüt veren emeklilere 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon ödemesi 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerlidir.

ing-1.jpg

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli maaşını ING Bank'a taşıyan emekliler veya EYT'liler 8 bin 500 TL'ye varan nakit promosyondan faydalanabiliyor. Herhangi bir koşul olmadan alınan promosyona ek olarak Otomatik Fatura Talimatı vermeniz halinde 1.500 TL ödeme yapılarak toplam promosyon 10 bin TL'ye kadar ulaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN