Erbakan'dan iktidara 'yüksek faiz' uyarısı: Milli Görüş ekonomi modelini uygulayın

Erbakan'dan iktidara 'yüksek faiz' uyarısı: Milli Görüş ekonomi modelini uygulayın

AK Parti ile ittifak ortağı olan Yeniden Refah Partisi Lideri Erbakan, iktidarın düşük faiz, yüksek kur ve rekor düzeyde cari açıkla sonuçlanan yeni ekonomi modeli yerine yüksek faiz politikasına dönme politikasının da sonuç vermeyeceğine dikkat çekti. Erbakan, ekonomide çözümün faizi indirmek ya da yükseltmek değil, Milli Görüş ekonomi modelinin uygulanması olduğunu belirterek uyarıda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, tüm il, ilçe ve beldelerde yerel seçime kendi adaylarıyla gireceklerini açıkladı. İktidara yüksek faiz uyarısında bulunan Erbakan, ekonomide çözümün faizi indirmek ya da yükseltmek değil, Milli Görüş ekonomi modelinin uygulanması olduğunu belirtti.

Erbakan, "14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart 2024 yerel seçimlerine de damgamızı vuracağız ve milletimizi özlemle, hasretle beklediği Milli Görüş belediyeciliğiyle yeniden buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

"14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart 2024 yerel seçimlerine de damgamızı vuracağız ve milletimizi özlemle, hasretle beklediği Milli Görüş belediyeciliğiyle yeniden buluşturacağız. Sonrasında da 2028'deki genel seçimlere emin adımlarla ilerleyecek ve Türkiye'yi yeniden Milli Görüş iktidarıyla buluşturacağız."

Partisinin ittifak ortağı olan AK Parti'ye de seslenen Erbakan, iktidarın düşük faiz, yüksek kur ve rekor düzeyde cari açıkla sonuçlanan yeni ekonomi modeli yerine yüksek faiz politikasına dönme politikasının da sonuç vermeyeceğini söyledi.

Erbakan, ekonomide çözümün faizi indirmek ya da yükseltmek değil, Milli Görüş ekonomi modelinin uygulanması olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN