Erdal Beşikçioğlu, 'ben rant bilmem' diyerek, açıkladı: Bildiğim bir şey var...

Erdal Beşikçioğlu, 'ben rant bilmem' diyerek, açıkladı: Bildiğim bir şey var...

CHP'nin Etimesgut'tan Belediye Başkan adayı olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, adaylık süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Adaylığının önemli bir sorumluluk olduğunu belirten Beşikçioğlu, "Ben rant bilmem, imar bilmem. Ama bildiğim bir şey var. O da insanın kalbine giden yolu biliyorum. Sanatçı insanın kalbine giden yolu bilir" dedi.

CHP'nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın Yeni Bir Sabah programında adaylık sürecine ilişkin konuştu. Beşikçioğlu, kültür sanat ve sosyal yardımlar açısında modern bir kent yaratmak istediğini belirtti.

Adaylığına dair soruları yanıtlayan Beşikçioğlu, "Benim ikna olmam uzun sürdü. Çünkü daha önce böyle bir şey yapmadım" dedi.

'MODERN BİR ETİMESGUT YARATMAK İSTİYORUM'

Etimesgut Belediye Başkan adaylığının önemli bir sorumluluk olduğunu söyleyen Beşikçioğlu, "Bunun bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Ben rant bilmem, imar bilmem. Ama bildiğim bir şey var. O da insanın kalbine giden yolu biliyorum. Sanatçı insanın kalbine giden yolu bilir" diye konuştu.

"Kültür sanat konusunda, sosyal yardımlar konusunda modern bir Etimesgut yaratmak istiyorum" diyen Beşikçioğlu, "Etimesgut'ta sosyal hayat üzerine çok eksik var. Ben bunu hazmedemiyorum. Ülkenin başkentinde bir ilçede bunu hazmetmek mümkün değil" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN