Erdoğan '1 hafta ücretsiz olacak' demişti: Çanakkale Köprüsü'ne gidenler geçiş yapamadı

Erdoğan '1 hafta ücretsiz olacak' demişti: Çanakkale Köprüsü'ne gidenler geçiş yapamadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılan 1915 Çanakkale Köprüsü faaliyete geçmesinin ardından, vatandaşlar ilk 1 hafta ücretsiz olan köprüye akın etti. Tören sonrası temizlik çalışmaları nedeniyle, köprünün girişine "Geçici olarak trafiğe kapalıdır" yazısı asıldı. Vatandaşlar ve tır sürücüleri köprüden geçiş yapamayınca, boş arazilerde beklemek zorunda kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün açılan 1915 Çanakkale Köprüsü faaliyete geçti. Vatandaşlar ilk 1 hafta ücretsiz olan köprüye akın etti. Tören sonrası temizlik çalışmaları nedeniyle, köprünün girişine "Geçici olarak trafiğe kapalıdır" yazısı asıldı.

canakkale-koprusu-nden-ucretsiz-gecmek-icin-bekleyenlere-kotu-surpriz-993202-1.jpg

BirGün'de yer alan habere göre, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için Türkiye'nin pek çok noktasından vatandaşlar alana akın etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çanakkale Köprüsü'nün 1 hafta ücretsiz olacağını açıklamasıyla köprüye yönelen sürücüler geçiş yapamadı.

1915-canakkale-koprusu-nden-ucretsiz-gecmek-14806655-312-m-001.jpg

GEÇİÇİ OLARAK TRAFİĞE KAPALIDIR

Sürücülere, tören sonrası temizlik çalışmalarının gece yarısına kadar süreceği bilgisi verildi. Köprü girişine de "Geçici olarak trafiğe kapalıdır" yazıları asıldı. Yolun temizlenmesini bekleyen ve ücretsiz bir şekilde köprüden geçmek isteyen tır şoförlerinin de boş arazilerde beklediği görüldü. Temizliğin ardından köprünün geçişe açılacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN