Erdoğan asgari ücret sorusuna yanıt vermedi

Erdoğan asgari ücret sorusuna yanıt vermedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücretin belirlenmesinin ardından ek zam yapılacağı yönündeki soruya yanıt vermedi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun dördüncü toplantısının ardından konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2025 yılında uygulanacak asgari ücreti 22 bin 104 lira olarak duyurdu.

Asgari ücretin belirlenmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlenen asgari ücrete 'ek zam' yapacağı iddiaları gündeme geldi.

İddiaların ardından Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrası gazetecilerin asgari ücrete ilişkin sorularını ise yanıtsız bıraktı.

'ÇIĞIRTKANLIK YAPIYORLAR'

Öte yandan partisinin grup toplantısında asgari ücrete ilişkin konuşan Erdoğan, "İş asgari ücrete gelince çığırtkanlık yapıyorlar. Asgari ücret net yüzde 30 olarak 22 bin 104 olarak belirlendi. Çalışanları enflasyona ezdirmeme sözüne sadık kaldık. Bugün de CHP Meclis'e gelmeyecekmiş yolları açık olsun" dedi.

YORUMLAR (6)
6 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN