Erdoğan Bayraktar eski defterleri yeniden açtı

Erdoğan Bayraktar eski defterleri yeniden açtı

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 17/25 Aralık soruşturması dosyasında yer alan telefon görüşmelerinin, görüntülerin ve teknik takiplerinin hepsinin kendisine ait olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hala kırgın olduğunu belirten Bayraktar, "Yağcılık devri de bitti, yağcılık geçmiyor. Şebeklik devri başladı" dedi.

17/25 Aralık soruşturması sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanı görevinden istifa eden Erdoğan Bayraktar, soruşturma dosyalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Dosyamda ne varsa, hem tapeler hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur" ifadelerini kaydeden Bayraktar, AK Parti'ye de sert sözlerle yüklendi.

Parti içerisinde yağcılık devrinin bittiğini ve şebeklik devrinin başladığını belirten Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hala kırgın olduğunu söyledi: Beni şimdi attılar. ‘Reis’, sayın cumhurbaşkanım beni hırsız çuvalının içine koydu ve attı.

'YAĞCILIK DEVRİ BİTTİ, ŞEBEKLİK DEVRİ BAŞLADI'

Özgürüz.org'dan Altan Sancar'a konuşan Bayraktar'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Partiyi ahara karşı, yani kamuoyunun önünde eleştirmem. Ama şu var… Yağcılar… Hatta yağcılık devri de bitti, yağcılık geçmiyor. Şebeklik devri başladı. Onlar makama ve mevkiye geliyorlar. Şu anda bakıyoruz, berberden kasap, kasaptan terzi, terziden kuyumcu, tüccardan ormancı var. Böyle bir durumla karşı karşıyayız ve bu durum herkesi üzüyor.

'REİS, BENİ HIRSIZ ÇUVALININ İÇİNE KOYDU VE ATTI'

Devletin düzelmesi için hakikaten, Allah’tan korkan, vatanını ve milletini seven, üretim yapan, katma değeri yüksek mal üreten insanların bir yerlere gelmesi lazım. Benim şimdi tuzum kuru. Özel sektördeyim. Beni şimdi attılar. ‘Reis’, sayın cumhurbaşkanım beni hırsız çuvalının içine koydu ve attı.

'BEN KENDİMİ AYIRMAK İSTEDİM AMA GÜCÜM YETMEDİ'

Aslında ben Zarrab’ı tanımam Benim dosyamda hırsızlık yok, görevi kötüye kullanma var. FETÖ bana, hırsız, yolsuz ya da rüşvetçi diyememiş. Beni de aynı çuvala koyunca liderim, dört tane bakan ile beni de hırsız diye tasvir ediyorsun. Yüzde 60, yüzde 40 ya da 50 öyle tasvir ediyor. Halbuki yakından tanıyanlar beni ayırabiliyor. Ben kendimi ayırmak istedim orada, ama gücüm yetmedi. Benim gücüm yetmez, döverler beni öldürürler beni bilmem ne yaparlar. O kadar gücüm yok benim.

'DOSYAMDA NE VARSA DOĞRUDUR'

Ayrılmak için bir mücadele verdim, Zarrab’ı tanımam etmem. Bende bir para yakalanmadı, öyle bir şey yok. Benim dosyamda ne varsa, hepsi doğrudur. Benim dosyamda ne varsa, hem tapeler doğrudur, hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur. Onlarınkiler yanlış olabilir, benimkiler doğru.

Beni attılar! Bir kabine değişikliği oldu da ben bakanlıktan ayrılmadım. Normal bir bakanlık yaparken, hırsızlık çuvalına koyarak bizi attılar bakanlıktan. Var tabii, olmaz olur mu! Kırgınlığım var tabii!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN