Erdoğan, Çanakkale Köprüsü'ne '200 liracık' demişti: Feribotlarda uzun kuyruklar oluştu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 18 Mart'ta açılışını yaptığı 1915 Çanakkale Köprüsü'nde, bir haftalık ücretsiz geçiş süresinin sona ermesinin ardından, vatandaşlar feribota yönelince uzun kuyruklar oluştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 18 Mart'ta açılışını yaptığı 1915 Çanakkale Köprüsü'nde, bir haftalık ücretsiz geçiş süresi sona erdi. Erdoğan'ın "200 liracık" dediği köprünün ücretini ödemek istemeyen vatandaşlar feribota yönelince uzun kuyruklar oluştu.

1915 Çanakkale Köprüsü, 18 Mart'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile açılmış, köprü açılışında konuşan Erdoğan, geçişlerin 1 hafta ücretsiz olacağını söylemişti. 1 haftalık süre dün gece saat 00:00 itibari ile sona erdi. Köprünün “200 liracık” olarak duyurulan tarifeye geçmesiyle birlikte yurttaşların boğaz geçişlerinde feribotlara yöneldiği görüldü.

Çanakkale Feribot İskelesi'nde sabah saatlerinde kuyruklar oluşmaya başladı.

Vatandaşlar, 1915 Çanakkale Köprüsü'nden araçlarıyla geçişleri için 200 TL öderken, feribot geçişlerinde ücret ise 95 TL.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN