Siyasilerden Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları'na tebrik

Siyasilerden Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları'na tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'na tebrik mesajı paylaştı. Erdoğan paylaşımında "2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak hepimize büyük bir gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı, Filenin Sultanları’nı canıgönülden tebrik ediyorum." dedi. İYİ Parti Lideri Akşener ise paylaşımında "Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türk kadınının azim ve kararlılığını bir kez daha gösterdiniz! Şampiyonluk yine size çok yakıştı!" ifadelerini kullandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Paleis 12 Salonu'nda oynanan 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yendi. Organizasyonda 9 maçı da kazanan Filenin Sultanları, 2019 yılında şampiyonluğu kaybettiği Sırbistan’dan rövanşı alarak Avrupa finalinde zafere ulaştı. Siyasilerden Filenin Sultanları'na sosyal medyada tebrik mesajları yağdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'na tebrik mesajı paylaştı.

Erdoğan'ın paylaşımı şu şekilde:

"2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak hepimize büyük bir gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı, Filenin Sultanları’nı canıgönülden tebrik ediyorum."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından Filenin Sultanları'nı tebrik ederek "Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türk kadınının azim ve kararlılığını bir kez daha gösterdiniz! Şampiyonluk yine size çok yakıştı!" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Harikasınız Filenin Sultanları. Sizlerle ne kadar gurur duysak az Milletler Ligi’nden sonra 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı, teknik ekibi ve yöneticilerini yürekten tebrik ediyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, “A Milli Kadın Voleybol Takımımız yine tarih yazdı. Milletler Ligi şampiyonluğunun ardından Dünya ‘1’ numarası olarak katıldığı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan’ı finalde yenerek Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları’nı yürekten tebrik ediyorum. Hem kulüpler hem de milli takım düzeyinde Türkiye’nin ‘voleybol ülkesi’ olmasında emeği geçen sporcu, teknik heyet, yöneticiler ve sporseverleri kutluyorum. Avrupa Şampiyonu olarak bizleri gururlandıran A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

"SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'mızı yürekten kutluyorum. Bizlere bu mutluluğu ve heyecanı yaşattığınız için teşekkürler. Sizinle gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları için sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Helal Olsun #FileninSultanları. Avrupa Şampiyonluğunu kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı canıgönülden tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında Türk Kadınının gücünü tüm dünyaya bir kez daha gösteren Milli Sporcularımızla gurur duyuyoruz, harikasınız."

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avrupa finalinde zafere ulaşan Filenin Sultanları ile ilgili "Hepinizle tek tek gurur duyuyoruz" paylaşımı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN