Erdoğan'dan daha fazla oy almak isteyen belediye başkanına teselli: Takma kafana, zaferin büyüğü küçüğü olmaz

Erdoğan, Düzce Belediye Başkanlığı seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen Faruk Özlü'yü telefonla arayarak tebrik etti. Konuşmada, Özlü'nün daha yüksek bir oy oranı elde etme isteğini dile getirmesi üzerine Erdoğan, "Takma kafana, zaferin küçüğü büyüğü olmaz. Zafer zaferdir" şeklinde karşılık verdi.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye yönetimleriyle ilgili kararını verdi. CHP, 47 yıl sonra sandıktan birinci parti olarak çıktı. AK Parti ise kurulduğu günden bu yana sandıkta en çok oy alan parti olamadı.

DÜZCE'DE AK PARTİ KAZANDI

Düzce’de kesin olmayan sonuçlara göre; belediye başkanı oyların yüzde 40.22’sini alan AK Parti adayı ve mevcut Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü seçildi.

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

ERDOĞAN İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ

Düzce Belediye Başkanı Özlü’yü telefonla arayarak tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefon görüşmesi dikkat çekti. Erdoğan Özlü ile yaptığı görüşmede, “Sıkışığım, bazı seyahatlerim var. Amerika, Suudi Arabistan oralardan döndüğüm zaman inşallah muzaffer illerimizi ziyaret edeceğim” ifadelerini kullandı.

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

'ZAFERİN KÜÇÜĞÜ BÜYÜĞÜ OLMAZ'

Bu konuşmanın ardından Faruk Özlü, 31 Mart günü daha yüksek bir oy oranı elde etmek istediğini belirtti. Erdoğan ise Özlü'nün bu cümlelerine karşı, “Takma kafana zaferin küçüğü büyüğü olmaz. Zafer zaferdir” şeklinde yanıt verdi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, sosyal medya hesabından o anları paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN