Erdoğan'dan Milli Takım'a tebrik telefonu: Şampiyonanın en güzel golü Arda'nın

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, ilk maçında Gürcistan'ı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gollerle 3-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, maçın ardından Milli Takım'ı telefonda tebrik etti. Genç oyuncu Arda Güler'i kutlayan Erdoğan, "Devamını da bekliyoruz. En güzel gollerinden biri de bu gol olacak" diye konuştu. Güler ise, "İnşallah Sayın Cumhurbaşkanım, devamı da gelecek" dedi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Türkiye, F Grubu'ndaki ilk maçında Gürcistan'ı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gollerle 3-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın başarısının ardından futbolcularla ve ekiple telefon görüşerek tebrik etti.

Ggörüşmede oyuncuların yanında bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi de yer aldı.

MONTELLA: KISMET OLURSA SİZİ MAÇA BEKLİYORUZ

Milli takımı tebrik ederek sözlerine başlayan Erdoğan, "Mutluluklar diliyoruz. Bu maçtan sonra Portekiz maçı var. Mert'in attığı gol Türkiye'nin ve şampiyonanın en önemli golü sayılabilir" dedi. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ise "Başkanım, kısmet olursa sizi de maça bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'DAN ARDA GÜLER'E: EN GÜZEL GOLLERİNDEN BİRİ DE BU GOL OLACAK

Karşılaşmada gol atan oyunculardan Arda Güler'i de kutlayan Erdoğan, "Devamını da bekliyoruz. En güzel gollerinden biri de bu gol olacak" diye konuştu. Güler ise, "İnşallah Sayın Cumhurbaşkanım, devamı da gelecek" dedi.

"KALECİNİN ÇIKIŞINI İYİ DEĞERLENDİRDİN"

90+7'nci dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun golünden de övgüyle bahseden Erdoğan, "Kerem senin golünde tamamıyla akıl vardı. Kalecinin çıkışını iyi değerlendirdin. Böylece üçüncü golü bulduk. Tebrik ediyorum. Bütün takımın gözlerinden öpüyorum" şeklinde konuştu. Kerem Aktürkoğlu ise "Teşekkür ederim Sayın Cumhurbaşkanım" yanıtını verdi.

"TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZE GÜZEL BİR HEDİYE VERDİLER"

Bakan Osman Aşkın Bak, konuşmanın sonuna doğru Erdoğan'a "Bugün teknik direktörümüzün doğum günü, ona güzel bir hediye verdiler" diyerek Vincenzo Montella'nın doğum gününü hatırlattı. Montella "Daha güzel bir hediye alamazdım bugün" ifadelerini kullanırken, Erdoğan ise "Nice yıllara" diyerek İtalyan çalıştırıcının yeni yaşını kutladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN