Erdoğan'dan 'sandıkları patlatma' çağrısı: Kırıkkale CHP'ye oy verme yanlışına düşmez

Erdoğan'dan 'sandıkları patlatma' çağrısı: Kırıkkale CHP'ye oy verme yanlışına düşmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın iftar programına telefonla bağlanarak, Kırıkkalelilerden "sandıkları patlatmalarını" istedi. Erdoğan, vatandaşlara "Kırıkkale, CHP'ye oy verme yanlışına düşmez" diyerek seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'de düzenlenen iftar programında Belediye Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırıkkale'de "sandıkların patlatılmasını" beklediğini söyledi.

1-006.jpg

Telefonla Kırıkkalelilere seslenen Cumhurbaşkanı, şöyle konuştu

"Seçime doğru yaklaştık. Sandığın sesleri geliyor ve siz inşallah sandığı Kırıkkale’de patlatmak suretiyle tekrar zaferle çıkmayı hedefleyeceğinize inanıyorum. Şu anda Kırıkkale’deki müjdeyi, zaferi pazar günü sizlerden bekliyorum. Bugün Diyarbakır ve Batman'daydım, az önce İstanbul’a indim. Yarın da inşallah Bursa ve Kocaeli'de programlarım var, oralara katılacağım. Zaten bunlarda bizim artık seçim öncesi son turlarımız oluyor. Kırıkkale’den müjdeyi bekliyorum. Bu vesileyle de gerek Mehmet kardeşimi gerekse de Kırıkkaleli kardeşlerimi kucaklıyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum."

2.jpg

BAŞKANA SORDU: DURUM NASIL?

Erdoğan'ın, "Durumu nasıl görüyorsunuz?" sorusuna Başkan Saygılı, "Gayet iyiyiz. CHP’nin Genel Başkanı sürekli Kırıkkale'yi diline doladı ama buna bizim hemşehrilerimiz müsaade etmeyecekler" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Erdoğan, "Kırıkkale, CHP'ye oy verme yanlışına düşmez" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN