Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Kiralık katil sürüleriyle mücadelede geri adım atmayacağız

Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Kiralık katil sürüleriyle mücadelede geri adım atmayacağız

Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda 6 kahraman askerimiz şehit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından şehit askerlerimizle ilgili başsağlığı paylaşımında bulundu. Erdoğan, "Bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır. Emperyalistlere taşeronluk yapan kiralık katil sürüleriyle mücadelemizden kesinlikle geri adım atmayacağız." dedi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada 6 askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan acı haberin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Erdoğan'ın paylaşımı şöyle;

"DÖKTÜKLERİ KANIN HESABI MİSLİYLE SORULMUŞTUR"

"Irak’ın kuzeyinde bölücü hainler tarafından gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şâd, mekanları cennet, makamları âli olsun.

Bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır. Terörü kaynağında kurutma stratejimizi uygulamayı son terörist de bertaraf edilene kadar kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye, ne pahasına olursa olsun Irak’ın veya Suriye’nin kuzeyinde bir terör yapılanmasına müsaade etmeyecektir.

"BÖLGEMİZİN GELECEĞİNDE TERÖRE YER YOK"

Emperyalistlere taşeronluk yapan kiralık katil sürüleriyle mücadelemizden kesinlikle geri adım atmayacağız. Hem eli kanlı caniler hem de bölücü örgüte destek verenler bölgemizin geleceğinde teröre yer olmadığını er ya da geç anlayacaklardır. Sınırlarımız içinde ve dışında teröristlere nefes aldırmayan tüm güvenlik güçlerimize yüce Allah’tan muvaffakiyetler niyaz ediyorum. Allah kahraman askerlerimizi muzaffer eylesin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN