Erdoğan'ın oy kullandığı sandıktan Murat Kurum çıktı

Erdoğan'ın oy kullandığı sandıktan Murat Kurum çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yerel seçimler için oy kullandığı sandıkta İBB Başkanlığı için en yüksek oyu Murat Kurum aldı.

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Saffet Çebi Ortaokulu'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı 3308 numaralı sandıkta sonuçlar açıklandı. Seçmenlerin tercihleri neticesinde sandıkta kayıtlı 341 seçmenden 274'ü oy kullandı ve 5 oy geçersiz sayıldı.

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı için verilen oylarda en yüksek oyu 131 oy ile AK Parti'nin adayı Murat Kurum aldı. CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ise 120 oy alarak ikinci sırada yer aldı. Yeniden Refah Partisi Adayı Mehmet Altınöz ve Zafer Partisi Adayı Azmi Karamahmutoğlu ise altışar oy alarak üçüncü sırayı paylaştılar.

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

DEM Parti adayı Meral Danış Beştaş'a 2 oy çıkarken, İYİ Parti Adayı Mehmet Satuk Buğra Kavuncu ve Demokratik Sol Parti adayı Nesim Pakır birer oy aldılar. Bağımsız adaylar Vedat Taylan Yıldız ve İshak Akbay da birer oy alarak sandık sonuçlarına katkıda bulundular.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN