Erdoğan'ın programına katılan yeşil şapkalı genç: Sorular önceden verildi

Erdoğan'ın programına katılan yeşil şapkalı genç: Sorular önceden verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlerle bir araya gelip sorularını yanıtladığı programa katılan ve yeşil şapkası ve yeşil ojesiyle dikkat çeken genç, Twitter’dan açıklama yaparak soruların önceden verildiğini belirtti. Sosyal medyada kendisine sorulan sorulara cevap veren genç, “Bana soru 30-40 dakika önce verildi ve katılım zorunluydu” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TV100’de yayınlanan programda gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, gençlerin kendisine ve seçime yönelik sorularını yanıtladı.

Sosyal medyada çok konuşulan programda soruların önceden verildiği tartışılırken yeşil şapkası ve yeşil ojesiyle dikkat çeken genç Twitter üzerinden iddialara dair açıklama yaptı.

‘SORULAR ÖNCEDEN VERİLDİ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Sınırsız ve kontrolsüz şekilde artan kira fiyatları hakkındaki düşünceleriniz neler?” sorusu soran genç sosyal medyada ‘Yeşil kurbağa şapkalı marjinal genç’ olarak tanındı.

Katıldığı bir maçtan sonra programa giden genç, Twitter üzerinden kendisine sorulan soruya “Sorular önceden verildi arkadaşlar” cevabını verdi.

Gencin yanıtladığı diğer sorular:

g3.jpg

g2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN