Erzincan’da feci kaza: 1 ölü, 6'sı asker 9 yaralı

Erzincan’da feci kaza: 1 ölü, 6'sı asker 9 yaralı

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde midibüs ile çarpışan hafif ticari araç şarampole devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6'sı asker, 9 kişi yaralandı.

Erzincan-Sivas kara yolunda Teknecik köyü saat 13.00 sıralarında hafif ticari araç ile hükümlülerin naklinin ardından dönen askerler de içinde bulunan midibüs çarpıştı.

dk.jpg

Çarpmanın etkisi ile şarampole yuvarlanan hafif ticari araç Yakup Demir, hayatını kaybetti. Kazada 6'sı asker, 9 kişi yaralandı.

e-001.jpg

Yaralılar, ambulanslarla Dr. Fahrettin Uğur Refahiye Devlet Hastanesi ile Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 3'ünün durumu ağır olduğu bildirilirken, hafif ticari araç yeni öğrenildi.

ds.jpg

Refahiye Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, kaza mahalline gelerek incelemelerde bulundu. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN