Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ardahan dikkat! Az önce duyurdular. Gece yarısından itibaren başlayacak

Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ardahan dikkat! Az önce duyurdular. Gece yarısından itibaren başlayacak

Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Yeni haftada etkisini gösteren bölgesel yağışlar sağanak yağışlara dönüşmüş durumda. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok kentte yağışlar etkisini sürdürürken Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ardahan’a yönelik resmi uyarı yapıldı. Az önce duyurdular. Gece yarısından itibaren başlayacak! Evlerin camlarını sıkı sıkı kapatın.

Ekim ayı ile birlikte etkili olan soğuk hava dalgası sağanak yağışlara dönmüş durumda. İstanbul'da sabah başlayan yağışlar şimdiye kadar devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ardahan dikkat! Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü az önce duyurdu. Gece yarısından itibaren başlayacak! Peki bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde yağış bekleniyor? İstanbul'da hava durumu nasıl? İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu değerlendirmelerine göre, yarın Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay'ın batısı ile Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Orta Karadeniz'de yarın etkisini artırması beklenen sağanağın ise sabah saatlerinden itibaren Kastamonu'da, öğle saatlerinden itibaren Sinop ve Samsun'da yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre yarın sabah ilk saatlerden itibaren İstanbul ile kuzey kesimleri başta olmak üzere Kocaeli ve Sakarya'da yerel olarak kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

İSTANBUL İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak beklendiğini bildirdi. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul ile kuzey kesimleri başta olmak üzere Kocaeli ve Sakarya'da yerel olarak kuvvetli sağanak beklendiği belirtildi.

ghhggh-2023-10-18t214730-885.jpg

AZ ÖNCE DUYURDULAR: GECE YARISINDAN İTİBAREN BAŞLAYACAK

Meteoroloji'den yağış beklenen illerimize yönelik uyarılar gelmeye başladı. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ardahan’da başlayacak sağanak yağışların gece yarısına kadar devam edeceğini belirterek, "Yağışların yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı bekleniyor. Ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." uyarısı yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN