Erzurumlu dağcının vahşi hayvanla dostluğu görenleri korkuttu! Kedi gibi elleriyle doyuruyor: "Zayıf görünce beslemeye başladım"

Erzurumlu dağcının vahşi hayvanla dostluğu görenleri korkuttu! Kedi gibi elleriyle doyuruyor: "Zayıf görünce beslemeye başladım"

Erzurumlu dağcının o vahşi hayvanla dostluğu görenleri korkutuyor! Ancak o, kedi gibi elleriyle besleyerek karnını doyuruyor! "Zayıf görünce beslemeye başladım" diyen dağcının, o vahşi hayvanla dostluğu yüzleri güldürüyor...

Erzurum'un İspir ilçesinde yaşayan ve "Dağların Oğlu" olarak bilinen profesyonel dağcı Bülent Erkan, doğal yaşam ve yaban hayvanlarıyla kurduğu yakın ilişkiyle dikkat çekiyor. Son zamanlarda ise tilki ile olan uzun süreli dostluğuyla adından söz ettiriyor.

TİLKİYE TAVUK ALINCA DOSTLUK BAŞLADI

tilkiyi-eliyle-besliyor-1.jpg

Doğaya olan sevgisi ve duyarlılığıyla tanınan Bülent Erkan, tilki ile kurduğu dostluğu paylaştığı videolarla izleyicilerin yüreğini ısıtıyor. Tilkinin ilk geldiği günlerde zayıf düştüğünü gören Erkan, "Tilkiyi zayıf görünce onu beslemeye çalıştım. Tilkiye tavuk aldım. Bayağı beslendi ve zamanla bana alıştı. Tilkiyi evcilleştirmek tam anlamıyla doğru değil. Kendimden de uzak tutmaya çalıştım. Gündüzleri değil artık geceleri gelmeye alıştırdım. Gündüz gelince tavuk çalıyor, bu da iyi olmuyor. Tilki ile başlayan dostluğumuz devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN