Eski eşini boğarak öldüren erkeğe istenen ceza belli oldu

Eski eşini boğarak öldüren erkeğe istenen ceza belli oldu

İzmir'de, astım hastası eski eşini boğarak öldüren erkeğe, kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açıldı. Sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacağı bildirildi.

İzmir'de çocuklarını görmek için evine gelen astım hastası eski eşini boğarak öldüren erkeğe, ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açıldı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 2019'da evlenen ve 2 çocuğu bulunan Remziye Tüysüz (22) ile Y.P'nin (27), olaydan 2 ay önce anlaşmalı olarak boşandıkları belirtildi.

Konya'dan İzmir'e gelen Tüysüz'ün, eski eşini telefonla arayıp çocuklarını görmek istediğini söylediği belirtilen iddianamede, evde bekleyen Y.P'nin, evine gelen astım ve bronşit hastası kadını, boğazını sıkarak öldürüp çocuklarının görmemesi için cesedini battaniyeye sardığı anlatıldı.

İddianamede, sanığın, suçunu itiraf ederek olayı bir anlık sinirle gerçekleştirdiğini kabul ettiği belirtilerek, Y.P'nin "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.

Sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

OLAY

Çocuklarını görmek için İzmir'e gelen Remziye Tüysüz'ün (22) cesedi, 4 Nisan'da İzmir'in Bornova ilçesinde, boşandığı eşi Y.P'nin evinde battaniyeye sarılı bulunmuştu. Olayla ilgili eski eş Y.P, iki kardeşi, babası ve babaannesi gözaltına alınmıştı.

Bu kişilerden suçunu itiraf eden Y.P. tutuklanmış, diğerleri serbest bırakılmıştı.

Genç kadının cenazesi ise memleketi Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde toprağa verilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN