Eski MİT Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür toprağa verildi

Eski MİT Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür toprağa verildi

KOAH nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 81 yaşında hayatını kaybeden eski Milli İstihbarat Teşkilatı Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, İstanbul'da toprağa verildi.

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nde KOAH tedavisi görürken dün 81 yaşında ölen eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür için bugün Beşiktaş Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’nde ikindi namazı sonrasında cenaze namazı kılındı.

Camiye Eymür’ün ailesi, sevenleri ile Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, emekli diplomat ve siyasetçi Mehmet Ali Bayar, eski İstanbul İl Emniyet Müdürü ve emekli Vali Kemal Yazıcıoğlu da geldi.

Kılınan cenaze namazının ardından Eymür’ün naaşı, toprağa verilmek üzere Aşiyan Mezarlığı’na götürüldü.

Cenaze namazı kılınan camiye eski MİT Müsteşarı Sönmez Köksal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gültekin Uysal, organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı da çelenk gönderdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN