Eski TBMM Genel Sekreteri Rauf Bozkurt hayatını kaybetti

Eski TBMM Genel Sekreteri Rauf Bozkurt hayatını kaybetti

2003-2007 yılları arasında TBMM Genel Sekreteri olarak görev yap eski TBMM Genel Sekreteri ve KAFDER Başkanı Rauf Bozkurt, hayatını kaybetti.

TBMM Eski Genel Sekreteri ve Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFDER) Başkanı olan Rauf Bozkurt'un vefat haberini Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu verdi.

Kumbuzoğlu vefat haberini, "TBMM Eski Meclis Genel Sekreteri (2003-2007) Rauf Bozkurt Rahmeti Rahmana kavuştu. Mekanı Cennet olsun inşallah. Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum…" ifadeleriyle duyurdu.

Bozkurt için yarın Kocatepe Camisi’nde, öğlen namazının ardından tören düzenlenecek. Bozkurt, Karşıyaka Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

RAUF BOZKURT KİMDİR?

Rauf Bozkurt, Kahramanmaraş Göksun’da doğdu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. TBMM'de raportör, Kanunlar ve Kararlar Müdür Yardımcısı, Müdür, Daire Başkanı, Yasama Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2003-2007 yılları arasında TBMM Genel Sekreteri olarak görev yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN