Eskişehir'deki Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferler devam edecek

Eskişehir'deki Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferler devam edecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kütahya'daki Zafer Havaalanı’nın yolcu açığının kapatılması için Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanı’nın kapatılmasını eleştirmesinin ardından havalimanın akıbetiyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Eskişehir milletvekillerinin Ulaştırma Bakanı ile yaptığı görüşme sonrası Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferlerin devam edeceği açıklandı.

Eskişehir’de bulunan Hasan Polatkan Havalimanı’nın kapatılmasıyla ilgili konu Eskişehir milletvekillerinin Ulaştırma Bakanı ile yaptığı görüşmesi sonucunda çözüldü.

AK Parti İl Binası’nda yapılan toplantıda AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı çözüm için bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşme yapılacağını söylemişti. Bugün gerçekleşen görüşmelerde birçok insanın beklediği karar çıktı. Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferlerin devam edeceği açıklandı. Toplantının sonucundan Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’nın seferlerine devam edeceği milletvekillerinin ve İl Başkanının sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşım ile duyuruldu.

hasan-polatkan.jpg

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında Bakan Adil Karaismailoğlu ile gerçekleşen görüşmeye AK Parti Eskişehir milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ile Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, MKYK Üyesi Burhan Sakallı, MHP Eskişehir milletvekili Metin Nurullah Sazak ve AK Parti Meclis Üyesi Grup Başkan Vekili Murat Özcan katıldı.

KILIÇDAROĞLU ELEŞTİRMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kütahya'daki Zafer Havaalanı’nın yolcu açığının kapatılması için Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanı’nın kapatılmasını eleştirmişti. Kılıçdaroğlu, “Akıl mantık alacak şeyler değil bunlar, tam bir soygun düzeni. Anlaşma yapmışlar, işletmeci firma ile yapılan anlaşmada İngiliz mahkemeleri yetkili. Kendi mahkemelerine bile güvenleri yok. İster İngiliz mahkemeleri ister dünyanın bir başka ülkesindeki mahkemeler olsun, bu paraları söke söke getireceğim buraya” ifadelerin kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN