Esra Erol’da kan donduran olay! Küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı: Olayın detayları şaşkına çevirdi

Esra Erol’da kan donduran olay! Küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı: Olayın detayları şaşkına çevirdi

ATV’nin en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da kan donduran bir olay yaşandı. Küçük bir çocuğun cinayetinin konu alındığı bölümde ortaya çıkan gerçekler resmen kan dondurdu. İşte olayın detayları…

Hafta içi her gün ATV ekranlarından izleyici karşısına çıkan Esra Erol’da programı yeni olaylara sahne olmaya devam ediyor. Son olarak işlenen olay kapsamında ortaya çıkan detaylar hem stüdyodakileri hem izleyicileri hem de Esra Erol’u şaşkına çevirdi. 8 yaşındaki küçük kızın sır ölümü stüdyoda detaylandırıldı.

yeni-proje-1.jpg

DADI MERYEM HAKKINDAKİ İDDİALAR

Programa katılan Mehmet Altun, 6 yıldır birlikte olduğu eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirterek programa başvurdu. Altun’un eşi programa katılarak çocuklarının dadısıyla aldatıldığını iddia etti. Bu iddialarla gündeme gelen dadı Meryem’in geçmişi duyanları şaşkına çevirdi.

Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun eşi tarafından defalarca aldatıldığını son olarak da çocuklarının dadısı Meryem ile aldatıldığını söyledi. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise herkesi şoke etti.

yeni-proje-2.jpg

ÇOCUK CİNAYETİ DETAYI

Esra Erol canlı yayında, “Dün gece ihbar hattına bir mesaj geldi. Sen bu konuyla ilgili cezaevine girip çıkmışsın” diyerek dadı Meryem'e işlediği suçu sordu.

Meryem ise, cezaevine girdiğini kabul ederek 9 sene cinayetten yattığını söyledi.

Esra Erol “Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın” deyince stüdyo buz kesti.

yeni-proje-3.jpg

Meryem Hanım ise “O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum” diyerek kendini savundu.

Esra Erol olayın detaylarını da anlattı. Erol, "8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN