Etkinlik alanına girişi engellenmişti! Davutoğlu'ndan Erzurumlular adına özür dileyen Cinisli'ye teşekkür

Etkinlik alanına girişi engellenmişti! Davutoğlu'ndan Erzurumlular adına özür dileyen Cinisli'ye teşekkür

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Erzurum Tanıtım Günleri katılımı engellendiği için Erzurumlular adına kendisinden özür dileyen İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli'ye teşekkür etti.

İstanbul'da düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri'nin açılış töreni öncesi Ahmet Davutoğlu gerilimi yaşandı. Erzurum Valisi Okay Memiş'in ve AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun gelmesi halinde törene katılmayacaklarını bildirmesi üzerine Davutoğlu'nun tören alanına girişinin engellendiği ileri sürüldü.

Davutoğlu'nun engellenmesinin ardından İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Erzurumlular adına Davutoğlu'ndan özür dilemişti.

Cinisli'nin Twitter paylaşımını alıntılayan Davutoğlu, "Geleneksel misafirperverliğimize ve devlet ahlakımıza uymayan nobran nezaketsizliğe karşı Erzurum’un onurunu koruyan Erzurum milletvekili değerli dostum Sn. Naci Cinisli ve Erzurumlu hemşehrilerime canıgönülden teşekkür ediyorum" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN