Ev sahibi ve kiracı arasında taşlı sopalı kavga: Ortalık savaş alanına döndü

Esenyurt'ta ev sahibi ve kiracı arasında başlayan "evden çık" tartışması kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Ailelerin de dahil olduğu kavgada taşlar ve sopalar konuştu. Sokağın savaş alanına döndüğü kavga kameraya yansırken taş ve sopa isabet eden 6 kişi yaralandı.

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları bitmek bilmiyor. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde ev sahibi ve kiracı arasında "evden çık" sözüyle başlayan tartışma kısa süre içinde taşı sopalı kavgaya dönüştü.

9012044.jpg

'EVDEN ÇIK' İSTEĞİ TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ

Önceki gün saat 19.00 sıralarında Çınar Mahallesi'nde, iddiaya göre 5 katlı binanın en üst katında oturan Ali S., bir süre önce 3'üncü katta bulunan evini Mustafa K.'ye kiraladı. Ev sahibinin kiracının evden çıkmasını istemesi tartışmanın fitilini ateşledi.

9012043.jpg

6 KİŞİ YARALANDI

Evden çıkmayan Mustafa K. ile ev sahibi Ali S. arasında başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgaya ailelerin de dahil olmasıyla taraflar sokak ortasında birbirlerine sopa ve taşlarla saldırdı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda sopa ve taş isabet eden 6 kişi yaralandı.

9012039.jpg

KAVGADA TAŞ VE SOPALAR KONUŞTU

Kavgada kontrolden çıkan öfkeli bir kişi araçlara sopayla vurarak içindeki kıyafetleri sokağa savurdu.

9012041.jpg

Başka bir kişi ise binaya taş ve sopa fırlattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

9012040.jpg

TARAFLAR BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Sağlık ekipleri yaralıları olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

9012042.jpg

İfade için karakola götürülen taraflar ise birbirinden şikayetçi olurken sokak ortasındaki kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN