Evde en az 4 kişi yaşayanlar dikkat! 260 TL elektrik fatura desteği yapılacak: Hemen başvurun

Evde en az 4 kişi yaşayanlar dikkat! 260 TL elektrik fatura desteği yapılacak: Hemen başvurun

Ev içerisinde dört kişi yaşıyorsanız bu gelişme tam size göre. Ev içerisinde 4 kişi olan vatandaşlara PTT tarafından karşılıksız destek ödemesi veriliyor. Ailesinde 4 kişi olan vatandaşlar kampanya kapsamında 260 TL tutarında ödeme alacak. Ödeme için detaylar kısa bir süre önce paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

FATURASI KABARIK GELENLER BAŞVURSUN

Son yıllarda artan ekonomik sıkıntılar ve enflasyon sonucunda hayat pahalılığında da yükseliş devam ediyor. Milyonlarca vatandaşın geçim sıkıntısı çektiği dönemlerde devlet tarafından sunulan destek ödemeleri gündemde yer alıyor. Ekonomik sıkıntı çeken aileler için yeni bir destek ödemesi paylaşıldı.

İhtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere verilen destek ödemeleri ile elektrik faturası kabarık gelenlerin yüzünü güldüren destek duyuruldu. Devlet tarafından sunulan destek ödemesi belirli şartlar altında milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor.

Elektrik faturası için ihtiyaç sahibi ailelere verilecek yardım fert sayısına göre belirleniyor. Yardım ödemelerindeki miktar aile içerisinde yer alan kişi sayısına göre yükseliş sağlıyor. Elektrik faturası desteğinden faydalanabilmek için başvuruda bulunmanız gerekir.

1526059.webp

ELEKTRİK DESTEĞİ BAŞVURU SÜRECİ

PTT tarafından verilecek olan elektrik faturası yardımı detayları paylaşıldı. Haneye gelen elektrik faturasının 135 TL'den büyük olması halinde devlet tarafından destek ödemesi alabilecek. Elektrik faturası desteğinden faydalanabilmek için elektrik faturanız ve T.C kimlik kartınız ile birlikte PTT şubelerine başvuruda bulunmanız gerekir.

asgari-ucret-para.webp

ELEKTRİK DESTEĞİ ÖDEME DETAYLARI

Elektrik faturası kabarık gelen milyonları ilgilendiren kampanya ile birlikte vatandaşın yüzü gülüyor. Hanelerin bir kişiden oluşması halinde ödenecek yardım tutarı 130 TL, 3 kişiden oluşan aileler için ödenecek yardım tutarı 173 TL, 4 kişiden oluşan ailelere ödenecek tutar 216 TL ve son olarak 5 ve üzeri kişiden oluşan aileler için ödenen tutar 260 TL olarak açıklandı. Elektrik faturası kampanyasından faydalanabilmek için başvuruda bulunmanız gerekir. Başvurular PTT üzerinden yapılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN