Evden çıkmadan kredin hazır! Bir mesajla hesaplara yatırılıyor, nakite sıkışanlar bankaya bile gitmeden alabilecek

Evden çıkmadan kredin hazır! Bir mesajla hesaplara yatırılıyor, nakite sıkışanlar bankaya bile gitmeden alabilecek

Evden çıkmadan krediniz hazır! Birkaç tuşla başvurun ve sadece 5 dakika içinde sonucu öğrenin! Anında hesaba yatıyor! Nakit ihtiyacınıza çözüm o bankadan! Nakite sıkışanlar bankaya bile gitmeden alabiliyor! İşte başvuru detayları...

QNB Finansbank ve Denizbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik hızlı ve kolay kredi kampanyalarını başlattı. Bu kampanyalarla birlikte, belirlenen limite kadar olan ihtiyaç kredileri SMS ile ve online kanallardan başvurularak alınabiliyor.

BAŞVURU DETAYLARI

hangi-banka-10-bin-lira-faizsiz-kredi-veriyor.png

10 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçlarınızı sadece SMS yolu ile başvurarak karşılayabilirsiniz. QNB Finansbank'ta başvurular için TC kimlik numarasının 5030'a SMS olarak gönderilmesi yeterli oluyor. Denizbank ise "KREDİM TC KİMLİK Doğum Tarihi GG.AA.YY" şeklinde bir SMS atılmasını istiyor. Başvurular, sadece 5 dakika içinde sonuçlandırılıyor. Sonuçlanan krediler anında kullanıma hazır hale geliyor.

Kampanyaların sona ereceği tarih henüz belli değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN