Evden yapıyor tanesini 5 Bin TL'ye satıyor! 59 yaşında geçim kaynağı oldu "tüm kadınlar evden yapıp satabilirler"

Evden yapıyor tanesini 5 Bin TL'ye satıyor! 59 yaşında geçim kaynağı oldu "tüm kadınlar evden yapıp satabilirler"

Hobisi geçim kaynağına dönüştü! Evden yapıyor tanesini 5 Bin TL'ye satıyor! Keyifle yaparken hem stres atıyor hem de geçimini sağlıyor. 59 yaşında geçim kaynağı oldu "Tüm kadınlar evden yapıp satabilirler"

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesindeki Lojistik Konteyner Merkezi, depremzede Fatma Kırtürk’ün (59) sanatla hayata tutunduğu yer oldu. Üç çocuk annesi Kırtürk, yaptığı tablolarla hem geçimini sağlıyor hem de moral buluyor.

ACILARINI UNUTTURUYOR

Depremzede kadının tablo tutkusu geçim kaynağı oldu

Deprem felaketinin ardından evini kaybeden Fatma Kırtürk, üç ay çadırda kaldıktan sonra konteyner kente yerleştiğini belirterek şöyle konuştu: "Depremde evimiz yıkıldı. 3 ay çadırda kaldık. Daha sonra konteynere geldik. Burada kendimize bir uğraş olaraktan, tablolar yapıyorum. Ve bu bana çok iyi geldi. Daha önce sıkılıyorduk. Hep depremi düşünüyorduk. Bunlarla uğraştığımız için depremi birazcık da olsa unutuyoruz. Herkese tavsiye ediyorum"

FİYATLAR 2.500- 5.000 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR

Kırtürk, yaptığı tabloların satışından elde ettiği gelirle geçimini sağladığını belirterek "Esmaül Hüsna, Vav, kaplumbağa terbiyecisi ve daha farklı tablolar var. Kaplumbağa terbiyecisini bir hafta içinde yaptım. Diğerlerini size 3 ve 4 gün arasında değişiyor. Büyüklüğüne göre gün sayısı değişiyor. Fiyat olarak ise yaptığım tablolar arasındaki kaplumbağa terbiyesicine 5 bin TL fiyat biçtim. Diğerlerini ise 2 bin 500 - 3 bin TL arasında değişiyor. Evde oturan kadınlar kendilerine bir uğraş bulabilirler. Uğraşlar sayesinde biraz da olsa stresimizi atıyoruz" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN