Evine gelen su faturasını görünce gözleri fal taşı gibi açıldı! Sular idaresini arayıp, 'Siz beni toprak ağası mı sandınız' dedi

Evine gelen su faturasını görünce gözleri fal taşı gibi açıldı! Sular idaresini arayıp, 'Siz beni toprak ağası mı sandınız' dedi

Apartman dairesinde yaşayan bir vatandaşa, yüz binlerce liralık su faturası geldi. Bir aylık gelen su faturası karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaş, "Siz beni toprak ağası mı sandınız" dedi. İşte detaylar...

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi Nadide Sokak'ta yaşayan Onur Öztürk, evine gelen su faturasını görünce şaşkına döndü. 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü kesilen su faturasında yazan 268 bin 821 TL'lik rakamı gören Onur Öztürk, gözlerine inanamadı. Kızını yanına çağırarak faturayı inceleten Onur Öztürk, "Ben kendi gözlerime inanamayınca kızımı çağırdım o da faturanın 268 bin lira geldiğini söyleyince ne yapacağımı şaşırdım" dedi.

evine-268-bin-lira-su-faturasi-geldi-1.jpg

"İLK BAŞTA 268 TL FATURA GELDİĞİNİ DÜŞÜNDÜM"

Faturada yazan rakamı görür görmez Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ni (TESKİ) arayan Onur Öztürk, "Su faturalarının yazıldığını görünce bize bu ay kaç lira fatura gelmiş diye faturamı almaya gittim. İncelemek için eve çıktığımda ilk olarak 268 lira olduğunu düşündüm fakat biraz daha incelediğim zaman 268 bin lira fatura geldiğini gördüm" diye konuştu.

"524 YAZACAKLARINA 5244 YAZMIŞLAR"

Onur Öztürk, "TESKİ'yi arayarak onlara siz beni toprak ağası mı sandınız bu gelen fatura ne dedim. Kendileri bir yanlışlık olabileceğini söylemesi üzerine Kapaklı'da bulunan TESKİ şubesine gittim. 524 son endeks yazacaklarına 5 bin 244 son endeks yazmışlar. Bunun düzeltilmesinin ardından su faturam 407 lira olarak güncellendi. Başıma ilk defa böyle bir şey geliyor" ifadelerini kullandı.

evine-268-bin-lira-su-faturasi-geldi-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN