Evine kayıtlı 6 yabancı uyruklu kişi çıktı: Böyle bir şey nasıl olabilir?

Osmaniye’de yaşayan İsmail Sert, işle ilgili bir bilge almak üzere e-Devlet'e girince hayatının şokunu yaşadı. İkametgah kayıtlarında tanımadığı altı kişinin olduğunu gören Sert, “Aile tablosu için e-Devlet’e girdim. Bunu kim nasıl yaptıysa gereğinin yapılmasını istiyorum. Bu durumun takibinde olacağım. Böyle bir şey nasıl olabilir?" dedi.

Osmaniye’nin Kurtuluş mahallesinde ikamet eden İsmail Sert, e-Devlet'teki ikametgâh kayıtlarında altı yabancı uyruklu kişinin kayıtlı olduğunu görünce şoke oldu.

Sert, iş ile ilgili bir belge almak için e-Devlet sistemine girdiğini ve burada kendisi ve ailesi dışında 6 yabancı şahsın kayıtlı olduğunu belirtti.

Sert, "Aile tablosu için e-Devlet’ime girdim. Bunu kim nasıl yaptıysa gereğinin yapılmasını istiyorum. Bu durumun takibinde olacağım. Böyle bir şey nasıl olabilir? Biz bu hanede 3 kişi yaşarken 6 yabancı nereden çıktı? Bunu kim ya da kimler yaptırıyor?" diye sordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN