Evinizde varsa sakın atmayın! Fiyatı gram altınla yarışıyor! Her geçen gün daha da değerleniyor

Evinizde varsa sakın atmayın! Fiyatı gram altınla yarışıyor! Her geçen gün daha da değerleniyor

Hemen hemen herkesin evinde yer alan ancak değeri bilinmeyen o ürünler şimdilerde bir servete dönüşüyor. Elinizde bulunuyorsa sakın o takımı atmayın. Gözünüzdeki değerden çok daha fazlası elinize kalıyor. İşte tüm detaylar…

Geçmişte hemen hemen herkesin evinde yer alan ve şimdilerde antika değeri taşıyan sarı fincanlar büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Herkesin değersiz görerek çöpe attığı sarı fincan takımları gram altında yarışıyor. Son yıllarda antika ürünleri artan ilgi elinizde bulunan eski ürünlerin değerini de arttırıyor. İşte tüm detaylar…

SARI FİNCANLAR NEDEN DEĞERLİ?

1980 ve 1990'lı yıllarda oldukça popüler bir hale dönüşen sarı fincan takımları hemen hemen birçok evde baş köşede yer alıyor. Ancak demode olarak adlandırılan bu ürünler günümüzde geçerliliğini korumazken birçok kişide kullanmadığı için çöpe atıyor. Elimizde sarı fincan bulunuyorsa attığınızda pişman olacaksınız. Antikacıların ve koleksiyonerlerin gözdesi haline dönüşen bu fincanlar şimdilerde gram altında yarışıyor. Fincanların değerini arttıran en önemli özellik dayanıklı olması olarak görülürken antika değeri, kullanışlılık ve estetik görünümde değerini arttıran faktörler arasında görülmektedir. Anchor Hocking imzası taşıyan orijinal ürünler, son yıllarda alıcıların favorisi haline dönüştü.

sari-fincan.jpg

PARA KAZANAYIM DERKEN DOLANDIRILMAYIN

Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte hayatımızın içerisinde olumlu yanlarda olumsuz yanlarda artmaya başladı. Sosyal medya üzerinden kendisine antika olarak tanıtan kişilere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirten uzmanlar elinizde bulunan ürünleri alarak daha yüksek fiyattan satışa çıkarıldığınız belirtti. Bu tarz fincan takımlarının yüksek fiyatları satılması dolandırıcıların dikkatinde yer alırken şimdilerde antikacılık dolandırıcılığı artmaya başladı.

fincan-sari.jpg

DEĞERİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Geçmişten günümüze gelen güzel sarı fincan takımlarının ikinci el ve büyük Alışveriş sitelerinde 1950 TL'den başlayan fiyatlarla satıldı görülmektedir. Gram altını geçen fiyatları ile dikkat çeken sarı fincan takımlarının yaşanmışlıkları düşünüldüğünde değeri de iki kat artıyor. 1905 yılında Ohio, ABD'de kurulan cam eşya üreticisi Anchor Hocking,o gün bugündür satış ve üretimlerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eski dönem ürünleri yerine daha modern ürünler üretmeyi tercih eden şirket antika sarı fincanların değerini de arttırmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN