Evlerini satıp Türkiye'de yaşamaya başladılar! Hollandalı çift yılda 10 ay tatil yapıyor 'Yunanistan'da her şeyimiz çalındı'

Evlerini satıp Türkiye'de yaşamaya başladılar! Hollandalı çift yılda 10 ay tatil yapıyor 'Yunanistan'da her şeyimiz çalındı'

Uzun yıllarda ev almaktan ziyade karavan almak popüler bir hale dönüştü. Evlerini satıp Türkiye'de karavanda yaşamaya başlayan Hollandalı çift 10 aydır Tatilin tadını çıkarıyor.

Hem Türkiye'de hem de dünyada karavan yaşamı popüler bir hale dönüşürken Antalya'nın Serik ilçesinde karavanı ile tatil yapan Hollandalı çift herkese imrendirdi. 5 yıl önce evlerini sattıktan sonra Türkiye'de karavan satın alan çift yılın 10 ayını tatil yaparak geçirdiklerini söyledi. Türkiye'de karavan yaşamanın güvenli olduğunu belirten çift varını yoğunu bu karavana yatırdı.

HER YIL KATLANARAK ARTIYOR

Türkiye'de karavanda yaşama ilgi her geçen gün artıyor. Karavanıyla tatil yapan turistlerin sayısı her yıl artış gösterirken Antalya'nın Serik ilçesi tatilcilerin gözde yeri haline dönüşüyor. 5 yıl önce evlerini satarak Türkiye'den karavan satın alan Hollandalı çift yılın 10 ayında karavanla gezi yapıyorlar.

hollandali-cift.jpg

Türkiye'nin çok güzel ve güvenilir bir ülke olduğunu dile getiren Johanna Bent ve Erik Roosenboom çifti, "Biz 1 ay önce Yunanistan'a gitmiştik orada pasaportumuz, paramız her şeyimiz çalındı ama 5 yıldır Türkiye'de hiç böyle bir şey yaşamadık." dedi.

TÜRKİYE'DE KARAVANCILIK GELİŞTİ

Yılda 10 ay yaşamlarını karavanda sürdürdüklerini dile getiren çift, Türkiye'de karavancılık sektörünün çok geliştiğini ve kaliteli bir sektör olduğunu da belirtti. Kendilerinden her zaman karavanla gezi yaptıklarını dile getiren Roosenboom, Türkiye'yi sevdiklerini dile getirerek 5 yıldır Türkiye'de yaşadıklarını söyledi.

karavanda-yasiyorlar.jpg

Türkiye'den ev satın aldıklarını da dile getiren çift yılın 10 ayını karavanda geçirdiklerine ve tatil yaptıklarına da ifade etti. Roosenboom “5 yıl önce Hollanda'daki evimizi satarak, İstanbul'dan karavan aldık. Biz 1 ay önce Yunanistan'a gittik karavanla. Orası hiç güvenilir değil. Çünkü pasaportumuz, paramız, neyimiz varsa çalındı. Türkiye' de hiç böyle bir şey yaşamadık. Biz Türkiye'ye geldiğimizde çok az karavan vardı. Şimdi herkes karavan hayatını yasamak istiyor. Hatta bazen merak edenler, bizim karavanı görmek istiyor. Türkiye'de çok kaliteli karavanlar yapılıyor hepsi de Türk malı ve çok güzel." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN