Eylül ayında Temmuz'u yaşayacağız! Şortları terlikleri geri çıkarın, meteoroloji il il uyardı "kavrulacağız"

Eylül ayında Temmuz'u yaşayacağız! Şortları terlikleri geri çıkarın, meteoroloji il il uyardı "kavrulacağız"

Hafta sonu ile birlikte sıcaklıklar hızla artmaya başladı. Eylül ayı itibariyle sıcaklıklar hızla düşmeye başlamıştı ancak hafta sonu sıcaklıklar birden bire yükseldi. Artan sıcaklıklar sonrası vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'da hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Eylül ayında Temmuz'u yaşayacağız! Şortları terlikleri geri çıkarın, meteoroloji il il uyardı. O iller kavrulacak dikkat edin!

Eylül ayı ile birlikte sıcaklıklar 4-5 derece düşmüş havalar serinlemişti. Serinleyen hava sonrası vatandaşlar yağışları beklerken sıcak havalar tekrardan geri geldi. Hafta sonu ile birlikte İstanbul'da sıcaklıklar 31 dereceye kadar çıkmış durumda. Vatandaşlar 'Sıcaklıklar daha da artacak mı? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Eylül ayında Temmuz'u yaşayacağız! Şortları terlikleri geri çıkarın. Uzmanlar uyardı, o iller adeta kavrulacak. İşte son dakika hava durumu haberi...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 23 Eylül hava durumu raporunu yayımladı. Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun öğle saatlerinden sonra kısa süreli yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Adana ve çevresinde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

fddfdf-29.jpg

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

HAVA SICAKLIĞI VE RÜZGÂR

Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın ise; genellikle kuzeyli, yurdun doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

23 EYLÜL 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h1-001.png
24 EYLÜL 2023 PAZAR GÜNÜ

h2-001.png
25 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h3-001.png
26 EYLÜL 2023 SALI GÜNÜ

h4-001.png
27 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h5-001.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN