Eylül sonrası altın fiyatları uçacak: Hatice Kolçak'tan çarpıcı uyarı, 'Bu tuzağa düşen pişman olacak!'

Eylül sonrası altın fiyatları uçacak: Hatice Kolçak'tan çarpıcı uyarı, 'Bu tuzağa düşen pişman olacak!'

Küresel piyasaların son dönemdeki hareketliliği altın ve dolar piyasalarını yakından etkiliyor. Bu belirsiz dönemde, uzman analistlerin yorumları, yatırımcılar için büyük önem arz ediyor. Hatice Kolçak gibi isimlerin tespitleri, piyasa hareketlerini öngörmekte yatırımcılara rehberlik ediyor...

Merkez Bankası'nın son faiz kararı, altın ve dolar kurunda kısa süreli bir düşüşe yol açtı. Ancak bu düşüş, analist Hatice Kolçak'a göre geçici bir durumdan ibaret. Kolçak, yatırımcılara uyarılarda bulunarak, bu dönemde satış baskısının oluşabileceğini ancak bu sürecin sona ereceğini belirtti. Özellikle elinde döviz ve altın bulunduran yatırımcıları rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.

ALTINDA EYLÜL AYI BEKLENTİSİ

Kolçak, Eylül ayının sonlarına doğru altında hızlı bir yükseliş trendinin başlayabileceğini öngörüyor. "Yaşadığımız bu süreç, Eylül ayı ve sonrası için bir hazrlık dönemidir. Dolar ve altın yatırımcısı dikkat, bu son fırsat olabilir" şeklinde konuştu.

Eylül ayı sonrasında dikkat çeken Hatice Kolçak gram altında yeniden yükselişin başlayacağı bir döneme girileceğini aktardı.

2-001.jpg

KÜRESEL KRİZ VE DEĞERLİ MADENLERE ETKİSİ

Özellikle İngiltere, Amerika ve Japonya gibi büyük ekonomilerin kriz döneminde olması, değerli madenler ve döviz kurunda dalgalanmalara sebep oluyor. Ancak altın, tüm bu hareketliliğe rağmen güvenli liman özelliğini sürdürmeye devam ediyor.

Hatice Kolçak, analizlerini ve piyasa yorumlarını YouTube kanalı üzerinden takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Yatırımcılar, Kolçak'ın tahminlerini ve tespitlerini yakından takip ederek piyasa hareketlerini değerlendiriyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN