Fatih Erbakan'dan Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması

Fatih Erbakan'dan Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı adayı hakkında açıklamalarda bulundu. Erbakan, ''Gayret gösterip Cumhurbaşkanı adayı da olacağız" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, TV100'ün yeni programı Yerinde Siyaset'tte Deniz Tural'ın sorularını yanıtladı.

''Seçimlere bütün gücümüzle hazırlanıyoruz'' diyen Erbakan, ''Parti olarak tek başımıza gireceğiz. Bunu yapmamızın sebebi mevcut iktidarın değişmesi'' dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI

Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin de konuşan Erbakan, ''Gayret gösterip Cumhurbaşkanı adayı da olacağız" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN