Fatih Portakal canlı yayında tek tek açıkladı: 'İmamoğlu yerine düşünülen 3 isim kulağıma geldi'

Fatih Portakal canlı yayında tek tek açıkladı: 'İmamoğlu yerine düşünülen 3 isim kulağıma geldi'

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından siyasi kulislerde hareketlilik başladı. Fatih Portakal, canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yerine düşünülen 3 ismi açıkladı! 'İmamoğlu yerine düşünülen 3 isim kulağıma geldi'

NESİBE GÖVEN ATALAY

Fatih Portakal geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında, İmamoğlu'ndan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için düşünülen üç potansiyel adayın isimlerini açıkladı. 31 Mart seçimlerinin ardından, yeni seçilen belediye başkanları mazbatalarını alır almaz, siyasi kulisler hareketlenmeye başladı. Bu kapsamda Portakal, İstanbul'un geleceği hakkında siyasi çevrelerde konuşulanları aktardı.

İmamoğlu açıkladı: İBB'ye yönelik 1019 soruşturmadan hiçbir şey çıkmadı - Balıkesir Haberleri

İBB BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY OLARAK DÜŞÜNÜLEN İSİMLER

Canlı yayında, Üsküdar'da başkanlık görevine yeni başlayan Sinem Dedetaş'ın yanı sıra, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Şişli Belediye Başkanı Emrah Şahan'ın da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olarak düşünüldüklerini belirtti. Özellikle Sinem Dedetaş, seçim gecesi aldığı %49.90 oy oranı ile dikkat çekti ve Hilmi Türkmen'i geçerek Üsküdar'ın yeni belediye başkanı oldu.

İBB, Dijital Kimlik ve Blockchain İle Yeni Fırsatlar Yaratıyor

Fatih Portakal, Dedetaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için potansiyel bir aday olarak düşünüldüğünü ve Ekrem İmamoğlu'nun güvendiği bürokratlardan biri olduğunu ifade etti. Bu bilgiler, Dedetaş'ın göreve başladığı ilk gün ortaya çıktı.

Ayrıca, Portakal'ın açıklamalarına göre, İmamoğlu'nun da önceki görevi Beylikdüzü Belediye Başkanlığı iken şu anki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, bu üç ismin adaylığı oldukça önemli bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN